Neverim velbloudum a obecne nikomu, kdo dokaze tyden nepit...

Pro gurmany II... aneb silny zaludek nutny...

31. května 2006 v 5:36 | cherries |  cooking...
Kocour na hnilicku
Sezeneme toulaveho nebo chcipleho stredne velkeho kocoura (postaci i kocka). Vykopeme na zahrade jamu, kocoura uchopime za ocas a zahrabeme do jamy tak, aby z kocoura vycnival nad uroven hliny jen ocas. Nyni jiz chodime kazdy den zlehka tahat kocoura za ocas - po dobu 1 - 3 mesicu (zalezi na teplote).
Az nam jednoho dne zustane ocas v ruce..(kocouri) mame VYHRANO!!!
Do otvoru po ocase kocoura vsuneme primerene dlouhe brcko a obsah vysajeme.
Dobrou chut.
btw.. tento recept Vas bude stat pouze usili s ulovkem a 50 haleru za brcko, pokud jich stos neukradnete z Vaseho baru...
Doporucuji predem pripravene tortilly....
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama